• 1403/03/26
آقای مصطفی درویشیان، برنده شصت و دومین جایزه البرز سال 1403

بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی تأسیس شده است. هدف از تاسیس بنیاد فرهنگی البرز در واقع کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش­‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی است. این امر از طریق اعطای “جایزه بنیاد البرز” و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد. بنیاد فرهنگی البرز به همت مرحوم حسینعلی البرز، مردی خیراندیش و نیک‌سیرت، تأسیس و وقف گردید. این بنیاد طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است. جالب اینکه تعدادی از ایشان، هم‌اکنون نیز دارای مسؤولیت‌هایی در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و اجرایی هستند. فعالیت حمایتی و تشویقی بنیاد فرهنگی البرز طی سال­های اخیر در قالب همایش‌­های ملی و استانی با حضور مقامات علمی و مسؤولین کشوری محقق شده است.

‫با ذکر این مقدمه، مفتخر است اعلام نماید آقای مصطفى درویشیان دانشجوی کارشناسى ارشد رشته مهندسى بهداشت محیط در سال جاری، برگزیده دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شایسته دریافت جایزه البرز ١4٠٣ گردیده اند و در روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه، جایزه خود را در حضور رئیس محترم سازمان اوقاف و امور خیریه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر خاموشى، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناورى جناب آقاى‬ ‫دکتر زلفی گل، رئیس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها حجت الاسلام و المسلمین جناب آقاى دکتر رستمى و قائم مقام محترم بنیاد ملى نخبگان جناب آقاى دکتر سیدافقهى در مرکز همایش هاى بین المللی سازمان صدا و سیما دریافت داشته اند.

• گروه خبری : تازه‌های خبر