• 1403/05/10
بیش از 50 برنامه وبیناری برای مشمولان قانون آموزش مداوم

با سلام و تحیات الهی

به استحضار میرساند دانشگاه علوم پزشکی گلستان با همکاری اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بیش از ۵۰ برنامه و بیناری برای مقاطع فوق تخصص ، متخصص دکترای حرفه ای کارشناسی ارشد کارشناسی و کاردانی و گروههای جراحی داخلی داروسازی، دندانپزشکی علوم آزمایشگاهی توانبخشی ، پرستاری، مامایی و ... با عناوین دارو درمانی، تب دنگی آشنایی با مفاهیم اعتبار بخشی ملی بیمارستانها ، مسمومیت ، جمعیت و سالمندی ، اخلاق حرفه ای پزشکی قوانین و حقوق حرفه ای ، آموزه های قانونی برای کادر درمان طب سنتی و ... اخذ مجوز نموده و در سامانه golestan.ircme.ir برای ثبت نام مشمولان گرامی فعال می باشد.

لازم به ذکر تمام گواهی های شرکت کنندگان وبینارها ۴۸ ساعت پس از شرکت و قبولی در آزمون مربوطه صادر میگردد و بازپخش برنامه با کیفیت مطلوب و اسلایدهای آموزشی سخنرانان گرامی در سامانه برگزاری وبینارها بارگزاری میگردد.

سایت ثبت نام: golestan.ircme.ir

لینک برگزاری وبینارها: cmelearn.ir