• 1399/06/22
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

عملکرد اساتید مشاور دانشگاه ارزیابی شد

.

فرآیند ارزیابی عملکرد اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شهریور آغاز شده و طی آن عملکرد تمامی اساتید دانشگاه از نظر فعالیت مشاوره ای و ارتباط با دانشجو مورد پایش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این ارزشیابی علاوه بر بررسی پرونده های استاد مشاور، میزان رضایت دانشجویان از عملکرد مشاوره‌ای اساتید، شرایط اجرای طرح منتورینگ دانشجویی، میزان ارجاعات دانشجویان آسیب پذیر به مراجع ذیربط و تشکیل کمیته ها و برگزاری کارگاه های مشاوره دیگر مؤلفه هایی بودند که در این فرآیند ارزیابی مورد پایش قرار گرفتند.
مدیر استاد مشاور دانشگاه با اشاره به زحمات اساتید دانشگاه و مسوولیان آموزشی دانشکده ها که طی سال تحصیلی با احساس مسوولیت فراوان و جدیت بالا از پیگیری مسایل دانشجویان غفلت نورزیدند، افزود: سال گذشته به دلیل شیوع همه گیری کووید19 سال بسیار سختی برای اساتید دانشگاه بوده است، اساتید از یک سو با عدم حضور دانشجویان روبرو بوده و از سوی دیگر به صورت همزمان مشغول فراگیری و اجرای آموزش مجازی و آنلاین بودند، با این حال، اساتید دانشگاه مسوولیت مشاوره با دانشجویان را رها نکرده و با جدیت به این امر پرداختند.

دکتر «احمد غلامی» ادامه داد: با پیگیری مدیریت استاد مشاور دانشگاه در سال تحصیلی گذشته، مشاوره ها به صورت ترکیبی از تلفنی و حضوری در کنار استفاده از ابزارهای مجازی صورت گرفت و بازخورد قابل قبولی از سوی دانشجویان به همراه داشت.
او اظهار کرد: در این دوره ارزیابی، پرونده عملکرد تمامی استاد مشاور مربوط به مشاوره حدود سه هزار و 950 دانشجو از 9 دانشکده مستقر در شیراز، به استثنای اساتید بالینی دانشکده پزشکی، طی سال تحصیلی 99_98 با همکاری بیش از 45 مسوول استاد مشاور دانشکده، معاونان آموزشی دانشکده های مختلف، کارشناسان استاد مشاور و مسوولان ستادی دانشگاه به مدت 14 روز مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر غلامی ضمن تاکید مجدد بر سختی های مشاوره امسال و همچنین رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در فرآیند ارزیابی، گفت: عملکرد اساتید مشاور در سال گذشته بسیار رضایت بخش بوده ‌است و معدل نمره پرونده ‌های اساتید نسبت به سال تحصیلی گذشته بیش از 6 نمره افزایش را نشان می دهد، ضمن اینکه رضایتمندی دانشجویان از نوع مشاوره و دلسوزی اساتید حدود 87 درصد بوده که نسبت به سال تحصیلی 98_97 سه درصد افزایش داشته است.
او یادآور شد: با توجه به شیوع و همه گیری بیماری کووید-19، این مدیریت با تلاش بی وقفه معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد پرونده های استاد مشاور در سال 1400_1399 را از حالت فیزیکی خارج کرده و به صورت پرونده های آنلاین تبدیل کند.
  • گروه خبری : تازه‌های خبر
  • کد خبری : 28995
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید